Voluntar

Ce este acest departament?

Aceasta vă oferă posibilitatea de a sluji pentru o perioadă scurtă de timp sau lungă. Daca doriti sa slujiti in Romania, va putem gazdui pe voi cat si echipa voastra de misiune.

 

Cum functioneazã?

Aduna oameni interesați și alăturați-va activitățiilor noastre. Noi ne vom ocupa de planificarea programelor.

Câți oameni pot veni?

Recomandăm un număr de minim 5 persoane, dar am avut de asemenea grupuri de 25. Există și oameni care vin singuri.

Pentru cât timp?

Pentru a avea o eficiență maximă, recomandăm echipelor să aloce pentru călătorie cel puțin 7 zile, în funcție de locul din care provin, știind că echipele care vin din țări îndepărtate simt pentru o anumită perioadă diferența de fus orar. Echipele pot veni doar pentru 5 zile, dar în toate cazurile când au făcut-o, și-au dorit să fi petrecut mai multe zile aici.

Ce pot face în România?

Centrul nostru de lucrare si slujire se află încă în faza de renovare, prin urmare, unele echipe au ajutat cu diferite proiecte. Iată o listă cu ceea ce am făcut în trecut împreună cu echipele:

  • zidărie • îmbunătățiri interioare • trotuare • iarbă plantată • vopsit • grădinărit

Avem multe proiecte în derulare, prin urmare, dacă esti interesat, contacteaza-ne! De asemenea, accesați pagina noastră web și vedeți care sunt proiectele de construcție aflate în desfășurare.

 

Care sunt costurile?

Costurile acoperă biletele de avion, cheltuielile de cazare, cheltuielile pentru hrana și proiecte, precum și transportul aici și materialele necesare. Preturile difera in functie de sezon, de timpul petrecut aici si de tipul activitatilor de care esti interesat. Intra in contact cu noi si te putem ajuta la calcularea costurilor.

Parerile altora:

“In această călătorie, Dumnezeu mi-a pus pe inimă adopția și misiunea. Cu siguranță, aceste lucruri vor face parte din viața mea. De asemenea, am fost provocat să fac doar ceea ce cere Dumnezeu de la mine, indiferent de ce ar fi, fără a analiza prea mult înainte de a acționa. “

-Chris Cauffman

“Dumnezeu mi-a pus pe inima dorința și nevoia de a mă ruga și de a mijloci pentru România. El m-a îndemnat în mod special să mă rog pentru ca guvernul să acorde acces în spitale celor care vor să vină și să țină copiii abandonați în brațe “.

-Laura Hilp

“În urma acestei călătorii sunt mult mai mulțumitor pentru familia mea și dragostea pe care o primesc acasă, cunoscând copiii de aici care nu au parte de asta. Chiar vreau să-mi amintesc să mă rog pentru acești copii și pentru personalul de aici și să nu uit de toate acestea, odată ajunsa acasă în zona mea de confort “.

-Karryn Lane

 

Pentru mai multe informații despre SOS, contactați-ne la adresa: AriseRomania@ywamcluj.ro

en_USEnglish